Forside
Prisliste

Hvem kan købe
Om Larsen Copenhagen
Kontakt os Larsen Copenhagen A/S

Strandvejen 210
2920 Charlottenlund
T: 2634 8080
E:
 

Hvem kan købe?

Vor kundegrupper er virksomheder, der ønsker at give unikke vingaver, kvalitetsvin som personalegave til højtider eller til receptioner, hoteller og restauranter, der søger kvalitetsvin til at matche gourmetmad, catering- og specialbutikker samt vinklubber, der ønsker kvalitetsvin med fremtid i, og endelig private personer, der sætter pris på individuel kvalitetsvin til fornuftige priser.

Vi har lager i København og er normalt lagerførende af de forskellige vine på vor sortimentsoversigt. Vi forsøger at sikre løbende leverancer af samme vin efter aftale med vore kunder. Vi hjemtager også større partier til bestemte formål og her må påregnes længere leveringstid. Kontakt os for konkret tilbud.

Bestilling kan ske på vor e-mail info@larsencopenhagen.dk eller pr. telefon 26 34 80 80. 

Vi anbefaler at du skriver vores bestillingsliste/prisliste ud, så vi sikrer korrekt levering.

Vi sælger til engrospris og altid minimum 12 flasker, evt. assorteret. 
Ved køb af min. 12 flasker leveres frit i Storkøbenhavn, ellers leveres til laveste fragttakst. Der tages forbehold for prisændringer, fejl og udsolgte varer.

Betaling sker kontant ved levering, via mobilepay, eller ved forudbetaling på konto nr. 4180 4001 298 216. Husk venligst at notere indbetaling med navn.

Vi gør opmærksom på muligheden for at bestille smagepakker, ligesom vi også er behjælpelig med vingaver eller andre specielle ønsker.
 

© Larsen Copenhagen A/S