Forside
Prisliste

Hvem kan købe
Om Larsen Copenhagen
Kontakt os Larsen Copenhagen A/S

Strandvejen 210
2920 Charlottenlund
T: 2634 8080
E:
 

Om Larsen Copenhagen

Vi er en velfunderet privatejet familievirksomhed (cvr. nr. 26520215), opbrindelige grundlagt i 1945. Vi har drevet import og handel med vin siden 2003.

På baggrund af godt kendskab til Australien og gode forbindelser påbegyndte vi import og markedsføring af kvalitetsvine fra Vest-Australien i 2003.

Vi har valgt at koncentrere os om vine kun fra dette spændende område omkring og syd for Perth. Det er placeret omkring 2000 kilometer fra de øvrige vindistrikter i Australien og skiller sig klart ud fra disse, idet områderne omkring og syd for Perth både får megen sol og varme samtidig med at havets kølige påvirkning giver ekstrem gode vilkår for dyrkning af kvalitetsvin. 

Vi repræsenterer i dag vingårde i Margaret River, Great Southern, Albany, Geographe, og Swan Valley. Disse er nøje udvalgt efter at deres vine er smagstestet af danske vinklubber. Vi har selv besøgt alle gårdene og ved hvor entusiastisk vinbønderne arbejder.

Vore vine ligger omkring engros-prislejet DKK 50,- til 400,-, hvor vores mål er at levere ”mere” vin til prisen. Derfor køber vi direkte fra vingårdene, kombinerer vine fra forskellige gårde i samme sending med container fra Perth til Copenhagen og videre til vort lager. Vi holder alle omkostninger nede, hvorfor vi heller ikke har detailbutik. Vi bruger Internettet og står selv for salg og levering direkte til de professionelle erhvervskunder og vinelskere.
 

© Larsen Copenhagen A/S